MNE   ENG

 

 

Distributeri i partneri

Schrack technik Feman Elektro materijal Končar Elektroporcelan Elka Tehnoplast FKS EBB Metalka Majur Kapis Betonjerka Aleksinac ABB FKZ legrand ETI

 

*kliknite na logo da saznate više o našim partnerima

 

 

 

Schrack-Technik

Schrack-Technik je vodeće tehnološko preduzeće u oblasti energetske tehnike i tehnike prenosa podataka.

 

Visokokvalitetni proizvodi, tehnička kompetentnost i lično zadovoljstvo naših klijenata su kod nas na prvom mestu. Schrack uređaji se brinu za besprekorno funkcionisanje i visoku zaštitu ljudi i uređaja, počevši od priključivanja na mrežu, pa do sigurnog nadzora svakog pojedinačnog potrošača.

 

Težište njihovog poslovnog djelovanja su proizvodi i rešenja za optimizaciju energije, sigurnosti, prenosa podataka i udobnosti.

 

Zajedno sa našim klijentima unapredili smo široku primenu modernih i savremenih elektroinstalacionih rešenja u privatnom, zanatskom i industrijskom sektoru.

 

Aktuelnu potrebu za savremenom, ali u isto vreme i pristupačnom tehnologijom, koju nameće svakodnevni život, ispunjavamo dobro koncipiranim asortimanom rešenja za korišćenje energije u privredi, ali i za savremenu komunikacionu tehnologiju, industrijske aplikacije, kao i ponudama koje obezbeđuju sigurnost, komfor i prijatan osećaj.

 

Saznajte više o SCHRACK rješenjima na adresi http://www.schrack.co.rs/

 

 

U našem asortimanu nalazi se preko 3000 proizvoda

 

 

Saznajte više o nama

 

 

 

 

Završeni poslovi

Pogledajte institucije, organe i preduzeća sa kojima smo uspješno sarađivali.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

www.periskop.me